Nmrv cacing pindah Reducer, iku cilik ing volume, entheng, dhuwur ing efficiency radiating, gedhe ing torsi output, Gamelan ing mlaku lan kurang gangguan.  Iku suitbale kanggo kabeh posisi.

Nmrv Worm Gear Reducer

Nmrv cacing pindah Reducer, iku cilik ing volume, entheng, dhuwur ing efficiency radiating, gedhe ing torsi output, Gamelan ing mlaku lan kurang gangguan. Iku suitbale kanggo kabeh posisi.
R seri pindah helical Reducer iku sawijining konsèp desain majeng ngenalaken saka luar negeri ing taun anyar.  Iku wis dikembangaké lan diprodhuksi karo struktur cukup, versatility kuwat, dhuwur linuwih, munggah suhu kurang, kapasitas prewangan gedhe lan kinerja kombinasi apik ing kombinasi karo kasunyatan adil negara kita.  Iku bisa digabung karo seri F, seri K, S seri, etc. diwenehi kacepetan ngisor lan torsi luwih.

Gear Reducer

R seri pindah helical Reducer iku sawijining konsèp desain majeng ngenalaken saka luar negeri ing taun anyar. Iku wis dikembangaké lan diprodhuksi karo struktur cukup, versatility kuwat, dhuwur linuwih, munggah suhu kurang, kapasitas prewangan gedhe lan kinerja kombinasi apik ing kombinasi karo kasunyatan adil negara kita. Iku bisa digabung karo seri F, seri K, S seri, etc. diwenehi kacepetan ngisor lan torsi luwih.

PRODUCTS anyar kita

    BABAGAN AWAKE DHEWE

    Jiangsu Devo Gear Technology Co., Ltd. didegaké ing 2018. Majalah iki diadhekake klompok saka wong enom karo roh enterprising. Ditemtokake kanggo nggawe gear box apik ing 100 taun. Perusahaan punika 50-100 wong, karo R profesional & amp; D, desain, tim dodolan, produk ngedol uga ing ngarep lan luar negeri, pasar pelanggan overseas.Provide utamané klempakan karo pribadi solutions.On basis saka reciprocity lan Teknologi

    SUBSCRIBE